25 Şubat 2014 Salı

2013-2014 "DERİ MODASI"

Deri parçalar bu sezonun olduğu gibi gelecek sezonunda vazgeçilmezleri arasında yer alacak. Hatta tek parça tamamen deri kıyafetler kullanılacak.

 


O yüzden indirimler devam ederken gardırobunuza bir kaç parça deri kıyafet eklemelisiniz... :)


          Bu sezon deri kıyafetleri her yerde, her şeyde gördük diyebilirim kazaklarda, pantolonlarda, elbiselerde, gömleklerde, taytlarda, şortlarda, eteklerde vs.. İyiki de gördük, bence en spor kıyafetlerimize bile deri ceket veya herhangi bir deri detay hem şıklık hemde birazcık asilik kattığını düşünüyorum :) ee bu sene sokak modası çok revaçtaydı hal böyle olunca deri ceketler hemen herkesin üzerinde gördüğüm parçalardan oldu. O zaman şöyle bir inceleyim bakalım deri kıyafetler nasıl kullanılır, nasıl kombinlenir...


                                                  DERİ CEKETLER :  (HERKESİN ÜZERİNDEN ÇIKARMADIĞI )







         
Son resimdeki kapitone deri ceketler sezonun en favori parçalarındandı bende aldım sonunda kış bitmeden :))Görüldüğü üzere deri ceketler uzun eteklerle, cigarette pantolonlarla, tayt ve çizmelerle veya bootielerle kombinlenmiş ve bence de harika olmuşlar tabi siz uzun salaş kazaklarla, mini eteklerle mini elbiselerle oxfordlarınızla yada ugglarınızlada kombinleyebilirsiniz size kalmış :):)


                                                    DERİ PANTOLON VE TAYTLAR :                                                  













            Umarım seçtiğim kombinleri beğenmişsinizdir ve yapacağınız kombinlerde size yardımcı olmuştur. Deri pantolon ve taytlarıda yine deri ceketler, salaş, omzu düşük, uzun kazaklarla, uzun hırka ve ceketlerle cizmeler ve bootielerle ve büyük deri çantalarla kombin oluşturabilirsiniz..


                                                             DERİ ETEK VE ŞORTLAR: :))))                                              















Buradaki kombinlerin hepsine bayıldımmmmmmmm. gerçekten harikalar sizde deri etekleri beğeniyorsanız bende bir tane deri etek almak istiyorum ama nasıl bir şey almalıyım? ,  nasıl kombinlemeliyim? , bilmiyorum diyorsanız mutlaka buradaki kombinlerden yardım almalısınız yada eteklerde güzel ama şortlardan vazgeçmem daha rahatlar diyorsanız şort kombinleri de en az etekler kadar şık görünüyor.. haydi keyifli alışverişler :))) 

                                                                  DERİ ELBİSELER                                                                












  Veeeee son olarak tek parca deri kıyafetler... hem seksi, hem asi, hem wamp, hem de şık algılanabileceğiniz bu kıyafetler çok şık görünüyorlar. Bir çok ünlü de deri modasını es geçmemiş görüldüğü gibi Blake Lively, Jennifer Lopez, Angelina Jolie ve Rihanna deri modasını yakından takip edenlerden ve çok güzel taşıyan isimlerden olmuşlar. 

Hiç yorum yok: