11 Mart 2014 Salı

BEREN SAAT MAKYAJI NASIL YAPILIR?



Aşk-ı Memnu dizisiyle gönüllerimizde taht kuran Beren Saat, İntikam dizisinde canlandırdığı Yağmur karakteriyle ona daha da çok hayran olmamızı sağladı. Giydiği kıyafetler kadar güzelliğiyle de büyülemeyi başaran güzel oyuncunun Bihter ve Yağmur makyajını nasıl yapacağınızı araştırdık.




Normal hayatta doğal makyajları tercih eden Beren Saat, canlandırdığı dizi karakterlerinin makyajlarıyla da çok beğeniliyor.



Beren Saat'e Yağmur karakterini canlandırırken uygulanan makyaj, üst göz kapağına eyeliner, altı kirpik diplerine ise koyu kahverengi kalem ve nude rengindeki dudak parlatıcısı.


Bihter karakteri için genellikle dumanlı göz makyajı yapılan Beren Saat'e güzel gözleriyle büyüleyebilmesi için şeftalinin en açık tonunda rujlar ve allıklar kullanılıyor. Gözleri bu şekilde daha da ön plana çıkıyor.



Gerçek hayatta çoğu zaman makyaj yapmayan Beren Saat, kimi zamanlarda allık ve maskara tercih ediyor.



Doğal makyajdan yana olan Beren Saat, günlük hayatta davete katılacaksa ince eyeliner ve şeftali tonlarında ruj tercih ediyor.



Beren Saat'in Bihter makyajı için dumanlı bakışlar yaratan kalem, ten renginde göz kapağınıza baz olarak uygulayacağınız far ve dudak parlatıcısı yeterli.



Paylaştığım resimlerde Beren Saat’in en güzel hallerini inceleyebilir ve en güzel makyajlarından ilham alabilirsiniz. umarım yardımcı olmuştur, bir sonraki yazımda görüşmek üzere hoşçakalın.... :)))















































Hiç yorum yok: